بسته بندی روغن کنجد در بطری

پرکن و دربندی روغن کنجد


( نحوه تولید و بسته بندی روغن خوراکی کنجد در بطری)

ماشین سازی توان صنعت در زمینه ساخت ماشین آلات پرکنی و بسته بندی مایعات مانند روغن های خوراکی فعال می باشد لذا از شما خواننده محترم درخواست می شود در مورد فرآیند نحوه تولید و تهیه ماشین آلات روغن گیری تماس نگیرید با تشکر

خواص روغن  کنجد :

خواص :  جلوگیری از سرطان های سینه، پروستات و سرطان های دستگاه گوارش ـ متعادل نکه داشتن وزن .جلوگیری از تصلب شرایین

.بسته شدن عروق ـ جلوگیری از بروز سکته قلبی ـ کاهش فشارخون در افراد مبتلا به فشار خون بالا .

جلوگیری از بروز اب مروارید شفافیت –

لطافت پوست به دلیل غنی بودن از ویتامین E مناسب برای سرخ کردن به دلیل مقاومت بالای حرارتی.

نقطه دود ۲۲۶ درجه سانتیگراد. کاهش دهنده سطح کلسترول بد خون و افزایش جذب کلسترول خوب – کاهش ابتلا به بیماری پارکینسون

.جلوگیری از بیماری های مفصلی و ارتروز ـ به تاخیر انداختن عوارض سالخوردگی ـ حاوی اسید اولئیک به میزان ۳۸%

در کل، روغن کنجد حاوی آنتی‌اکسیدان‌های فراوانی نظیر سزامول و سزامولین است که خاصیت ضد سرطانی دارند و به همین دلیل، این روغن یکی از سالم‌ترین روغن‌های خوراکی محسوب می‌شود.

مراحل تولید روغن ارده کنجد:

در کارخانه‌ها دانه روغن خوراکی کنجد را بوجاری می‌کنند ( یعنی اجسام خارجی را از آن جدا می‌کنند)
بعد کنجدها را وارد دستگاه پوست‌کنی می‌کنند و سپس آن را در حوض‌های آب نمک می‌ریزند.

در این مرحله باز هم مقداری از پوسته‌های باقیمانده ته‌نشین می‌شود و کنجد روی آب می‌آید.
سپس کنجدهای بدون پوسته را جمع‌آوری می‌کنند، می‌شویند و نمک و پوسته‌های اضافی را می‌گیرند.


در مرحله بعد، کنجدها را سانتریفیوژ می‌کنند تا آب اضافی‌شان خارج شود.

در نهایت کنجد را در دستگاهی بو می‌دهند و برای عمل آسیاب کردن ارسال می‌کنند.

در دستگاه آسیاب، کنجدهای بوداده شده، له می‌شوند و به شکل ارده درمی‌آیند.
کنجد حدود ۵۰ درصد روغن دارد به همین دلیل خمیر به دست آمده از آن بسیار روان است.

رنگ ارده معمولاً کرم متمایل به زرد است البته ارده‌هایی که از کنجدهای سیاه و قهوه‌ای تهیه می‌شوند،

رنگ تیره‌تری دارند و طعمشان هم متفاوت است.

استخراج روغن از دانه‌های کنجد

برای استخراج روغن از دانه‌های کنجد می‌توان دانه‌ها را بدون پوست گیری تحت فرایند قرار داد؛

در این صورت از کنجاله (باقیمانده کنجد) می‌توان برای مصرف دام استفاده کرد اما اگر بخواهیم از فراورده‌های جانبی روغن کنجد در تهیه خوراک انسان استفاده کنیم، برای جداسازی فیبر غیرقابل هضم و اسیداگزالیک باید پوست را از دانه جدا کرد.


در روش‌های صنعتی، با کمک پرس (معمولاً پرس مارپیچ) یا استفاده همزمان از پرس و حلال، روغن از دانه کنجد جدا می‌شود.

این روغن معمولاً نیازی به تصفیه، رنگ‌بری و بوگیری ندارد اما اگر بخواهیم دانه‌ها را دوباره و برای بار دوم و سوم روغن‌کشی کنیم،

باید عمل پالایش روی آن‌ها انجام شود.
از آنجایی که نقطه دود روغن کنجد ۲۲۰ درجه است برای سرخ کردن مناسب نیست مگر اینکه در حرارت‌های پایین ٬

با مدت زمان کوتاه از آن استفاده شود.
در روش استخراج با پرس و حلال پس از قرار دادن دانه‌ها در معرض بخار، در دستگاه پرس بخش زیادی از روغن را جدا می‌کنند و در مرحله نهایی از حلال برای جداسازی باقیمانده روغن استفاده می‌شود .

مجوز های بهداشتی تولیدو پرکردن روغن کنجد در بطری

نکته بسیار مهم در مصرف این نوع روغن، استاندارد بودن آن و داشتن مجوزهای بهداشتی ماشین آلات پرکن دربندی و بسته بندی ٬ سالن تولید مناسب است چرا که نحوه استخراج روغن بر کیفیت آن تأثیر بسیار زیادی می‌گذارد .  این در حالی هست که روغن ارده کنجد دارای مجوز های بهداشت و جهاد و با کنترل کیفیت عالی تولید و به بازار عرضه می شود .

ماشین آلات پرکن دربندی توان صنعت جهت بسته بندی روغن کنجد

با توجه به اینکه روغن کنجد را میتوانید در بطری PET ( جنس پلاستیک شفاف ) پر و بسته بندی کنید .

پیشنهاد توان صنعت دستگاه منوبلوک می باشد.

امکانات دستگاه منوبلوک شامل نازل های پرکردن ( شیر ها ) | خشاب و سورتینگ درب ها و هد دربندی ( پلپ درب )  می باشد .

دستگاه منوبلوک = پرکن دربندی روغن کنجد بسته به نیاز مشتری در ظرفیت های متفاوت طراحی و ساخته می شود .

برای مشاهده ماشین آلات پرکنی و دربندی مایعات در بطری های PET اینجا کلیک کنید

v,yk ;k[n | v,yk ‘dvd | mv;k v,yk | fsji fknd v,yk

4 Comments

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *