تصویر ثابت

برای دانلود فرم پیش خرید ماشین آلات پُر کن و دربندی اینجا کلیک نمائید.

PDFدانلود فرم با فرمت PDF

jpgدانلود فرم با فرمت JPG

( لطفا پس از تکمیل فرم آن را از طریق ایمیل info@tavansanat.ir یا شماره فکس 36589220-051 ارسال نمایید )

 

نام و نام خانوادگی شما (الزامی)

شماره تماس

ایمیل شما (الزامی)

سایر توضیحات

نوآوری در بسته بندی |نوآوری در طراحی بسته‌بندی محصول | توان صنعت

طراحی مبتکرانه و پیشرو، فقط در مورد نحوه ارائه محصول یا کالاها نیست؛ بلکه به نوعی معرف کیفیت و ویژگی‌های محصولات نیز می‌باشد. ظروف عسلی که در ادامه خواهید دید نمونه‌ای قابل‌توجه در این زمینه هستند و محتویات خود را به بهترین شکل معرفی می‌کنند.

بسته بندی توان صنعت

امروزه بسته‌بندی بطری صرفاً بکارگیری یک محفظه‌ی زیبا برای نگهداری از مایع نیست بلکه این فرایند شامل طراحی بسته‌بندی جذابی است که مصرف‌کنندگان را به استفاده و لذت بردن از محصول ترغیب کرده و فرایند برندسازی را تقویت می‌کند.

خط تولید دوغ

ویژگی‌های دوغ انواع دوغ بر اساس استاندارد به 4 نوع دوغ می‌توان اشاره کرد: 1. دوغ گازدار     2. دوغ بدون چربی گازدار       3. دوغ بدون گاز       4. دوغ بدون چربی و گاز   فیلم پرکن تری بلوک دوغ توان صنعت بسته بندی دوغ دوغ می‌تواند در ظروفی از PET یا هر گونه […]

نخوه تولیذ آب معدنی

آب اين ماده حياتی و با اهميت در دنيا نقش بسيار مهمی را درشکل گيری تمدنها و استمرار آنها داشته است مروری بر سوابق تمدنهايی که در طول تاريخ شکل گرفته اند و شکوفا شده اند نشانگر اين واقعيت است که وجود آب و امکان دسترسی به آن يکی از کليدی ترين عوامل فراگيری و […]

دستور ظروف یکبار مصرف

دستورالعمل هاي مربوط به ظروف يكبار مصرف مدير كل محترم تدوين استاندارد  موسسه استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران  با سلام و احترام با عنايت به بررسي صورت گرفته از سوي كارشناسان اين معاونت غذا ودارو در خصوص تاثير شرايط استفاده از انواع پلي استايرن بر سلامت مصرف كنندگان نتايح حاصله مويده آن است كه : […]

تهيه و توليد ماست تولید ماست تاريخچه توليد ماست به هزاران سال قبل برمي گردد. ماست براي اولين بار در مشرق زمين و در فلات ايران تهيه شد. در آن زمان اين مناطق داراي زمين هاي حاصلخيزي براي نگهداري و پرورش گوسفند بوده و دام پروران اغلب ماست را از شير اين دام تهيه مي […]

فرایند تولید سرکه انگور

فرایند تولید سرکه از انگور تولید سرکه و الکل ازانگور از دیر باز مورد توجه بوده و با گذر زمان و ورود به عصر صنایع مدرن روش های مختلفی جهت استحصال این دو محصول که کاربردهای فراوانی در صنایع غذایی و دارویی دارند، پایه گذاری شده است. در این مقاله سعی شده تا علاوه بر […]

روش صنعتی در عرقیات گیری صنعتی ، دیگ های بزرگ پر از گل شده و به صورت اتوماتیک گلاب طی فرایندی به دست می آید . گلاب تولیدی پاستوریزه شده و در بسته بندی های کاملا بهداشتی عرضه می شود . روش تولید عرقیات اسانس تولید عرقیات گیاهی بر مبنای اصول یاد شده در تولید […]

خط تولید آبمیوه و کنسانتره

خط تولید آبمیوه و کنسانتره فرایند تولید و ماشین آلات مورد نیاز آب‌ میوه (به انگلیسی: Juice)‏ مایعی است که بطور طبیعی از میوه و یا سبزیجات تهیه می‌شود. آب ‌میوه از فشردن میوه و سبزیجات و یا خیساندن آن بدون استفاده از حرارت و یا حلال تهیه می‌شود. مثلا آب پرتقال از عصاره پرتقال […]

تاریخچه نوشابه در ایران تشریح خط تولیدنوشابه های شیشه ای   حال بد نیست با مهمترین جزء نوشابه یعنی عصاره آن بیشتر آشنا شویم : برخی از عصاره های متداول ایران عبارتند از: کولا، پرتقالی، لمون لایم، ورزشی،انبه و انواع دایوت های بدون قند آزمایشات کنترل کیفی نوشابه آزمایشاتی را روی نوشابه انجاممی شود عبارتند […]

بعد از تخليه ميوه ليمو ترش در كارخانه از نظر عدم عيوب واز نظر افت زني مورد بازبيني و بررسي قرار مي گيرد. پس از راه اندازي دستگاهها ، پس از تخليه ليموها بروي تسمه سورت كه ميزان ليموها بايستي به گونه اي باشد كه ليمو ها بروي تسمه سورت انباشته نشوند و به صورت […]

پس از بررسی های مختلف معلوم شد که زنجیرهای بسیار بلندی که در جای جای آن ها یک شاخه و یا یک حلقه قرار گرفته است، بهترین جوابگوی این خصوصیات می باشند. بنابراین، در پالایش روغن ابتدا باید این نوع ترکیبات را تثبیت کرد و سپس ترکیباتی را که باعث عدم مرغوبیت روغن می شوند، […]

برای مشاهده سایر محصولات برروی شماره صفحات زیر کلیک نمایید