( نحوه تولید و بسته بندی روغن خوراکی کنجد در بطری)
ماشین سازی توان صنعت در زمینه ساخت ماشین آلات پرکنی و بسته بندی مایعات مانند روغن های خوراکی فعال می باشد لذا از شما خواننده محترم درخواست می شود در مورد فرآیند نحوه تولید و تهیه ماشین آلات روغن گیری تماس نگیرید با تشکر
خواص روغن کنجد :
خواص : جلوگیری از سرطان های سینه، پروستات و سرطان های دستگاه گوارش ـ متعادل نکه داشتن وزن .جلوگیری از تصلب شرایین
.بسته شدن عروق ـ جلوگیری از بروز سکته قلبی ـ کاهش فشارخون در افراد مبتلا به فشار خون بالا .
جلوگیری از بروز اب مروارید شفافیت –
لطافت پوست به دلیل غنی بودن از ویتامین E مناسب برای سرخ کردن به دلیل مقاومت بالای حرارتی.
نقطه دود ۲۲۶ درجه سانتیگراد. کاهش دهنده سطح کلسترول بد خون و افزایش جذب کلسترول خوب – کاهش ابتلا به بیماری پارکینسون
.جلوگیری از بیماری های مفصلی و ارتروز ـ به تاخیر انداختن عوارض سالخوردگی ـ حاوی اسید اولئیک به میزان ۳۸%
در کل، روغن کنجد حاوی آنتیاکسیدانهای فراوانی نظیر سزامول و سزامولین است که خاصیت ضد سرطانی دارند و به همین دلیل، این روغن یکی از سالمترین روغنهای خوراکی محسوب میشود.
مراحل تولید روغن ارده کنجد:
در کارخانهها دانه روغن خوراکی کنجد را بوجاری میکنند ( یعنی اجسام خارجی را از آن جدا میکنند) بعد کنجدها را وارد دستگاه پوستکنی میکنند و سپس آن را در حوضهای آب نمک میریزند.
در این مرحله باز هم مقداری از پوستههای باقیمانده تهنشین میشود و کنجد روی آب میآید. سپس کنجدهای بدون پوسته را جمعآوری میکنند، میشویند و نمک و پوستههای اضافی را میگیرند.
در مرحله بعد، کنجدها را سانتریفیوژ میکنند تا آب اضافیشان خارج شود.
در نهایت کنجد را در دستگاهی بو میدهند و برای عمل آسیاب کردن ارسال میکنند.
در دستگاه آسیاب، کنجدهای بوداده شده، له میشوند و به شکل ارده درمیآیند. کنجد حدود ۵۰ درصد روغن دارد به همین دلیل خمیر به دست آمده از آن بسیار روان است.
رنگ ارده معمولاً کرم متمایل به زرد است البته اردههایی که از کنجدهای سیاه و قهوهای تهیه میشوند،
رنگ تیرهتری دارند و طعمشان هم متفاوت است.
استخراج روغن از دانههای کنجد
برای استخراج روغن از دانههای کنجد میتوان دانهها را بدون پوست گیری تحت فرایند قرار داد؛
در این صورت از کنجاله (باقیمانده کنجد) میتوان برای مصرف دام استفاده کرد اما اگر بخواهیم از فراوردههای جانبی روغن کنجد در تهیه خوراک انسان استفاده کنیم، برای جداسازی فیبر غیرقابل هضم و اسیداگزالیک باید پوست را از دانه جدا کرد.
در روشهای صنعتی، با کمک پرس (معمولاً پرس مارپیچ) یا استفاده همزمان از پرس و حلال، روغن از دانه کنجد جدا میشود.
این روغن معمولاً نیازی به تصفیه، رنگبری و بوگیری ندارد اما اگر بخواهیم دانهها را دوباره و برای بار دوم و سوم روغنکشی کنیم،
باید عمل پالایش روی آنها انجام شود. از آنجایی که نقطه دود روغن کنجد ۲۲۰ درجه است برای سرخ کردن مناسب نیست مگر اینکه در حرارتهای پایین ٬
با مدت زمان کوتاه از آن استفاده شود. در روش استخراج با پرس و حلال پس از قرار دادن دانهها در معرض بخار، در دستگاه پرس بخش زیادی از روغن را جدا میکنند و در مرحله نهایی از حلال برای جداسازی باقیمانده روغن استفاده میشود .
مجوز های بهداشتی تولیدو پرکردن روغن کنجد در بطری
نکته بسیار مهم در مصرف این نوع روغن، استاندارد بودن آن و داشتن مجوزهای بهداشتی ماشین آلات پرکن دربندی و بسته بندی ٬ سالن تولید مناسب است چرا که نحوه استخراج روغن بر کیفیت آن تأثیر بسیار زیادی میگذارد . این در حالی هست که روغن ارده کنجد دارای مجوز های بهداشت و جهاد و با کنترل کیفیت عالی تولید و به بازار عرضه می شود .
خط تولید و بسته بندی آب معدنی و آب آشامیدنی ماشین سازی توان صنعت طراح و سازنده ماشین آلات پرکنی بسته بندی مایعات
آب معدنی و آب شرب بعنوان يکی از نيازهای اساسی روزمره انسان و استمرار حيات ميباشد .
ميزان نياز روزمره هر فرد ۱ تا ۲ ليتر ميباشد که بستگی به شرايط آب و هوايی و سن و سال دارد
استفاده از آب آشاميدنی سالم و گوارا يکی از مهمترين فاکتورهای مصرف آب ميباشد .
و از ساليان بسيار دور به آن توجه شده است .
منشا حدود ۸۰٪ از بيماريهای انسان عدم دسترسی به آب سالم است
. ۷۵٪ از مردم جهان سوم از امکانات آب برای مصارف بهداشتی محرومند
بنابر اين زمان اين تصور نادرست که آب سالم به هر ميزان که مورد نياز باشد به وفور در دسترس است
واقعيت آن است که آب سالم و گوارا کمياب و گرانبها ميباشد
آلودگيها با ايجاد تغييرات نامطلوب در خواص فيزيکی ،
شيميايی و بيولوژيکی کيفيت آب را تنزل ميدهند و در مراحلی آب را از حيطه انتقاع ساقط مينمايند .
برخی از آلودگی ها زوال پذيرند و به آسانی تجزيه و يا تقليل داده ميشوند نظير مواد زائد کشاورزی و حيوانی و فاضلابهای انسانی بعضی از آلاينده ها نيز انحطاط ناپذيرند مانند جيوه و سرب و برخی از ترکيبات پلاستيکها که از افزايش آنها در آب بايد جدا جلوگيری شود . آب معدني خواص آنتي باكتريال و ضد قارچي دارد .
به پاكسازي بدن از توكسينها و فروپاشي مواد معدني زائد كمك ميكند.
آب معدني با كاهش تورم و التهاب ماهيچهها و مفاصل در تسكين دردهاي التهاب مفاصل و روماتيسم موثر ميباشد. میتوان گفت که توان صنعت تا کنون بهینه مناسبی در طراحی خط بسته بندی آبمعدنی را ارائه داده است
و تمام فاکتورهای طراحی در زمینه ماشین سازی را رعایت نموده .
پس از سالها توان صنعت به استاندارد مناسبی در این زمینه دست یافته است
همراهی با متخصصان در اجرای ایده های شما مطلوب ترین نتیجه را برایتان به ارمغان خواهد آورد . تولید و بسته بندی آب معدنی و آشامیدنی شامل ذخیره سازی آب خام ، عملیات حرارتی، پر کردن ، دربندی
لیبل زنی ، بسته بندی و توزیع می باشد.
فرایندهای اصلی خط تولید و بسته بندی آب معدنی و آب آشامیدنی
ذخیره سازی و عملیات حرارتی به منظور از بین بردن رنگ ، پمپاژ و ذخیره سازی آب خام در مخزن ، فیلتراسیون با فیلترهای مختلف ، ضدعفونی با UV یا ازون (ozone) می باشد.
در فرایند فیلتراسیون ذرات معلق تا ابعاد 5 میکرون جداسازی می گردند و سپس به سیستم اسمز معکوس (RO) توسط پمپ منتقل می شود. تا نمک های آب بطور نسبی جداسازی گردند.
در صورت نیاز می توان مقداری از سختی را به آب برگرداند تا میزان سختی آب مابین 150-100 pmm گردد. این آب در نهایت قبل از ذخیره در تانک توسط دستگاه ازون (Ozon) ضدعفونی نهایی می گردد. ذرات جامد معلق که توسط فیلتر شنی از آب خام جداسازی می گردند
به منظور رفع تیرگی و شفاف کردن آب بکار می رود. طی فرآیند تولید و بسته بندی آب معدنی و آب آشامیدنی
بعد از انجام عملیات پروسس و کنترل حرارتی روی آب،
مراحل بسته بندی آب در بطری های پت PET
بطری های پت (PET) وارد دستگاه تری بلوک می شود دستگاه تری بلوک مجموعه ای از ماشین آلات بطری شویی ، پرکن ( پرشدن محصول در بطری ) ، دربگذار ( قراردادن درب روی بطری توسط دستگاه ) ، و دربندی ( سفت و پلمپ کردن درب بطری ) می باشد وارد شدن بطری های PET به دستگاه تری بلوک برای ظرفیت تولید ۳۸۰۰ عدد بطری درساعت به پایین توسط اپراتور انجام میشود و برای ظرفیت های بالاتر از ماشین آلات ردیفکن بطری استفاده می شود درب بطری های پت نیز قبل از دربندی توسط لامپ UV بطور کامل استریل می گردند تا آلودگی در محصول منتقل نگردد .
پس از خروج بطری ها از ماشین تری بلوک روی نوار نقاله انتقال داده می شود و ماشین لیبل زن Opp لیبل ها را برش زده و به صورت اتومات با hot melt ( چسب داغ ) به بطری می چسباند .
دستگاه Jet printer ( تاریخ زن ) جهت چاپ تاریخ تولید و انقضا محصول روی نوار نقاله نصب می شود پس از فرایند پرکنی لیبل زنی و تاریخ شرینگ کردن ( بسته بندی شل کردن بطری ) بطری ها مرحله نهایی توسط ماشین آلات شیرینگ پک تونلی می باشد که دستگاه های مربوطه این فرایند را بطور دقیق انجام می دهند. نهایتا بسته بندی ها جهت ارسال به بازار بارگیری می گردد.
برای مشاهده کلیپ تبلیغاتی گروه ماشین سازی توان صنعت بر روی تصویر ذیل کلیک کنید
تیزر توان صنعت کاری از گروه تبلیغات توان صنعت
در سال 1371 فعالیت خود را در زمینه طراحی و ساخت ماشین آلات به عنوان تولید کننده فیلرهای مایعات با اخذ پروانه بهره برداری از سال 1378 و ثبت گواهی نامه ISO 9001 , CE شروع به فعالیت نمود.
احداث کارخانه با بیش از 3500 مترمربع زیربنا در زمینی به وسعت بیش از 5000 مترمربع در شهر مشهد و بکارگیری نیروی انسانی متخصص و کارا در واحدهای مختلف فنی و مهندسی ، طراحی ، تولید ، مونتاژ ، R&D ، کنترل کیفی ، بازرگانی و … ضمن ارج نهادن به خلاقیت ها و نوآوری توانست خانواده بزرگ توان صنعت را در راه تبدیل شدن به یکی از قطب های منطقه گرد هم آورد.
برای مشاهده اولین تیزر رسمی ماشین سازی توان صنعت مشهد بر روی عکس زیر کلیک نمائید
تیزر توان صنعت در بهار سال ۱۳۹۶ در وب سایت و شبکه های اجتماعی به نمایش گذاشته شد.
تصاویر تهیه شده در تیزر توان صنعت بیش از ۶ ماه زمان برد تا بخشی از
دستگاه سیلکن حرارتی مخصوص ظروف لیوانی یک بار مصرف در سایزهای متفاوت طراحی و ساخته میشود دستگاه فوق علاوه بر کاربرد آسان و سریع مجهز به قالب هایی در سه سایز 75 ، 95 و 125mm می باشد .
برای مشاهده اطلاعات کامل دستگاه سیل حرارتی اینجا کلیک نمائید.
دستگاه پرکن شیشه مایعات دارویی طبق سفارش مشتری مخصوص یک نوع بطری طراحی و ساخته می شود. پرکردن انواع مایعات دارویی رقیق موارد استفاده از این دستگاه می باشد.
در صورت سفارش برای ورود بطری ها به دستگاه از نوار نقاله پهن استفاده می شود.
برای وارد کردن بطری ها به دستگاه فوق شما میتوانید با بریدن کف کارتن و قراردادن روی نقاله
بطری ها را بصورت کلی به خط وارد کنید.
برای اطلاعات بیشتر در مورد این دستگاه اینجــاکلیک نمائید
آبمایه حیات و فراوانترین مادهٔ مرکب بر روی سطح کره زمین و بستر اولیه حیات به شکلی که امروزه میشناسیم. بیش از ۷۵٪ جرم یک انسان از آب تشکیل شده است و نیز بیش از ۷۰٪ سطح کره زمین را آب پوشاندهاست (نزدیک به ۳۶۰ میلیون از ۵۱۰ میلیون کیلومتر مربع) با وجود این حجم عظیم آب تنها دو درصد از آبهای کره زمین شیرین و قابل شرب است و باقی آن به علت محلول بودن انواع نمکها خصوصا نمک طعام غیر قابل استفادهاست. از همین دو درصد آب شیرین بیش از ۹۰ درصد به صورت منجمد در دو قطب زمین و دور از دسترس بشر واقع شده است.
تصویر بالا مربوط به دستگاه پرکن اب و دیگر مایعات رقیق می باشد با کلیک بر روی تصویر وارد مشخصات فنی دستگاه شوید
مولکول
فرمول شیمیایی آب، H۲O است؛ مولکول آب از دو اتم هیدروژن و یک اتم اکسیژن تشکیل شده است که با پیوندهای کووالانس به هم متصل شدهاند. اتمهای هیدروژن دارای بار مثبت هستند و با زاویه نزدیک به ۱۰۵ درجه در اطراف اتم اکسیژن قرار گرفتهاند که این موضوع باعث قطبی شدن پیوندهای مولکول آب شده است جرم مولی آب برابر ۱۸ گرم بر مول میباشد.
خواص فیزیکی
بیبو، بیرنگ و بیطعم. آب خواص ویژهای دارد که آن را از دیگر مایعات متمایز کرده است.
از این خواص ویژه میتوان به ظرفیت گرمایی بالا، افزایش غیرعادی حجم به هنگام انجماد، کشش سطحی بالا، گرانروی بسیار پایین و بالا بودن گرمای نهان تغییر فاز اشاره نمود.
دلیل بسیاری از این خاصیتها وجود پیوند هیدروژنی در میان مولکولهای آب است.چگالی آب در دمای ۲۵ درجه سانتیگراد و فشار ۱ اتمسفر برابر ۰.۹۹۸ گرم بر سانتمیتر مکعب است.
آب در فشار ۱ اتمسفر در دمای ۱۰۰ درجه سانتیگراد میجوشد و
در دمای صفر درجه سانتیگراد منجمد میشود. همچنین آب در ۴ درجه سانتی گراد بیشترین چگالی یعنی ۱ گرم بر سانتیمتر مکعب را دارد،
که این مسأله از لحاظ علمی بسیار جالب است و یک استثنا بشمار میآید.
منابع آب در کره زمین
اگر کسی از فضا به زمین نگاه کند، آن را یک سیاره آبی رنگ و پر از آب خواهد دید.
حجم کل آبهای موجود در کره زمین، رقمی در حدود ۱٬۳۶۰ میلیون کیلومتر مکعب تخمین زده شدهاست.
این حجم با توجه به چرخهٔ آب به طور دایم در بین منابع مختلف در حال جابهجایی است.
مهمترین منابع آب در کره زمین عبارتند از:
آبهای زیرزمینی (چاه، چشمه و قنات)
آبهای جوی (باران و برف)
آبهای سطحی (رودخانه، دریاچه، دریا و اقیانوس)
همچنین بخشی از آب موجود در کره زمین بهصورت بخار در اتمسفر و بخش دیگری نیز بهصورت جامد در یخچالهای طبیعی وجود دارد.
حجم تقریبی میزان آب ذخیره شده در این منابع به این شرح است :
اقیانوسها: حدود ۱٬۳۲۰ میلیون کیلومتر مکعب (۹۷٫۲٪)
یخچالهای طبیعی: حدود ۲۵ میلیون کیلومتر مکعب (۱٫۸٪)
سفرههای زیرزمینی: ۱۳ میلیون کیلومتر مکعب (۰٫۹٪)
آبهای شیرین موجود در در دریاها، دریاچهها و رودها: ۲۵۰ هزار کیلومتر مکعب (۰٫۰۲٪)
بخار آب در هواکره حدود ۱۳ هزار کیلومتر مکعب (۰٫10٪)
استفاده از آب
میانگین جهانی توزیع میزان استفادهٔ آب در بخشهای مختلف در سال ۲۰۰۳ به صورت زیر بود :
کشاورزی: حدود ۶۹٪
صنعت: حدود ۲۳٪
مصارف خانگی: حدود ۸٪
بخش کشاورزی به دلیل آبیاری محصولات میزان زیادی آب مورد استفاده قرار میدهد.
از سال ۱۹۶۰ میانگین جهانی میزان برداشت آب از منابع به منظور آبیاری زمینها ۶۰٪ افزایش یافته است
و این در حالی است که بین ۲۰٪ تا ۳۰٪ آن تبخیر یا جاری میشود و به هدر میرود .
میزان برداشت آب در کشورهای درحال توسعه به علت نداشتن ابزار مناسب دوبرابر کشورهای توسعهیافته برای هر هکتار است،
درحالی که میزان محصولات کشاورزی آنها یکسوم میباشد.
بهعلاوه، در اکثر نقاط خشک و نیمهخشک، به علت کمبود بارشهای جوی، ۹۰٪ آب مورد نیاز برای آبیاری
زمینها از آب شیرین تأمین میگردد، درحالی که کشورهای توسعهیافته این رقم را به ۴۰٪ رساندهاند.
توزیع میزان استفادهٔ آب بهمنظور مصارف خانگی نیز در نواحی گوناگون مختلف میباشد.
به طور مثال و طبق آمار منتشر شده توسط برنامه عمران سازمان ملل متحد در سال ۲۰۰۶، میانگین میزان آب مصرفی در
ایالات متحده حدود ۵۷۵ لیتر و در اروپا بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ لیتر در روز برای هر شخص میباشد،
درحالی که در کشور موزامبیک این رقم حدود ۱۰ لیتر میباشد.
کمبود آب
اگر چه حجم کلی آبهای موجود بر روی زمین نسبتا زیاد مینماید اما متجاوز از ۹۷٪ این آبها در دریاها و اقیانوسها متمرکز هستند و حدود ۲٪ نیز به صورت یخ و یخچالها در مناطق قطبی تجمع یافتهاست.
از یک درصد آب باقی مانده نیز بخش زیادی در اعماق زمین بوده که استخراج آن مشکل و از دسترس انسان به دور است به علاوه، منابع آب شیرین در سطح زمین بهطور یکنواخت توزیع نشدهاند.
درحال حاضر، ۹ کشور ۶۰٪ کل منابع آب شیرین را به خود اختصاص میدهند: کانادا، چین، کلمبیا، پرو، برزیل،
روسیه، ایالات متحده آمریکا، اندونزی و هند. در مقابل حدود ۸۰ کشور با کمبود آب مواجهاند که برخی از آنها تقریباً به هیچ منبع آب شیرین قابل توجهی دسترسی ندارند:
کویت، بحرین، مالت، امارات متحده عربی، سنگاپور، اردن و لیبی.با توجه به افزایش روزافزون جمعیت،
توسعهٔ صنایع و افزایش آلودگی منابع آب شیرین، دسترسی به آب کافی و مناسب در برخی از کشورها به یک بحران جدی تبدیل شده است.
آلودگی آبهای رودخانهٔ تیته در برزیل. در بسیاری از کشورها، علارغم وجود منابع کافی آب شیرین، تأمین آب آشامیدنی سالم با مشکل روبهرو است.
طبق آمار برنامه عمران سازمان ملل متحد در سال ۲۰۰۶:
۱٫۱ میلیارد نفر به آب آشامیدنی دسترسی ندارند.
۲٫۶ میلیارد نفر به آب کافی برای بهداشت دسترسی ندارند.
۷۰۰ میلیون نفر در ۴۳ کشور با مشکل کمبود پیوستهٔ آب مواجه هستند.
برای مشاهده دستگاه پرکن آب معدنی اینجــا کلیک نمائید.
ماشین سازی توان صنعت افتخار دارد با بیش از 50 نوع از محصولات خود از جمله دستگاه های پرکن مایعات رقیق و غلیظ مانند آب معدنی ، دوغ ، ماست ، عسل و شیرینگ پک و بسته بندی ، سیلکن ظروف لیوانی پر کن دبه و اسید و… در خدمت شما مشتریان گرامی و ارجمند میباشد در ادامه مختصری از محصولات توان صنعت به صورت عکس معرفی میگردد.
PET یکی از مواد پلاستیکی مورد بحث و متداول در زمینه بطری نوشیدنی ها است.
برخلاف دیگر مواد پلاستیکی، پلی اتیلن ترفتالات یکی از مواد بی خطر به شمار می رود و شماره “1” روی بطریهای آب نیز بیانگر همین موضوع است.
این دسته از پلاستیک ها، نوعی از رزین های پلیمری ترمو پلاستیک است که کاربردهای مفیدی در زمینه های متفاوت از جمله، تولید الیاف مصنوعی، و ظروف بسته بندی مواد غذایی و سایر موارد ترموفرمینگ دارد.
و این ماده برخلاف نام علمی اش، حاوی پلی اتیلن نمی باشد.
خواص فیزیکی:
استفاده PET مزایایی دارد. شاید یکی از مهمترین ویژگیهای PET، ویسکوزیته ذاتی این ماده باشد.
این ویژگی باعث می شود این ماده آب موجود در محیط اطراف را جذب کند، که همچنین باعث ایجاد خاصیت هیدروسکپیک نیز می شود،
که این خاصیت سبب می شود تا مواد با استفاده از یک ماشین قالب ریزی معمولی شکل بگیرند و به سرعت خشک شوند.
• مقاوت عالی در برابر سایش نسبت به انواع پلاستیک ها
• دارای قابلیت انعطاف پذیری بالا
• مقاومت زیاد که سبب استحکام و تطبیق پذیری می شود
• ضریب اصطکاک پایین که باعث کاربردهای مفید تر این ماده نسبت به سایر پلاستیک ها می شود.
• عدم نشت مواد شیمیایی ظروف پلاستیکی به مواد غذایی و
مایعات موجود در ظرف سبب می شود که این ماده به عنوان یکی از مهمترین محصولات بسته بندی مواد غذایی به شمار رود.
این خواص فیزیکی، این ماده را به عنوان یک گزینه سودمند برای تولید کنندگانی که نیاز به پلاستیکی بی خطر برای بسته بندی مواد غذایی و یا استفاده مستمر دارند، تبدیل می کند. owing are استفاده در زندگی روزمره:
• بطری ها و سایر ظروف مواد غذایی از جمله بطری های نوشابه، نانها و شرینی ها، بطری های آب، ظرف کره بادام زمینی و حتی ظروف بسته بندی مواد غذایی منجمد.
• نگهداری لوازم آرایشی، به دلیل اینکه قالب گیری این ماده آسان است، تولید کنندگان می توانند ظروف خاص زیادی را برای انواع محصولات آرایشی تولید کنند.
• نگهداری مواد شیمیایی از جمله مواد شوینده خانگی
بازیافت:
“گزارش سال 2009 بازیافت ظروف PET مصرف شده” نشان دهنده یک رشد 44 درصدی استفاده از RPET برای بسته بندی مواد غذایی
و آشامیدنی در سال 2008 و یک رشد کلی 22درصدی در کاربردهای بسته بندی می باشد.
PET قابلیت بازیافت به طیف گسترده ای از محصولات نهایی ذیل را دارا می باشد:
فیبر، فرش، تسمه، بطریهای مواد غذایی و غیر غذایی، ظروف بسته بندی PET مانند فنجان و ظروف یکبار مصرف مزایای بازیافت PET:
• حفظ مواد اولیه خام نیاز به مواد اولیه نو پتروشیمی را کاهش می دهد
• نیاز به انرژی کمتر جهت تبدیل PET بازیافتی به پرک یا گرانول PET
• انتشار گاز گلخانه ای کمتر به دلیل استفاده کمتر از انرژی
ایمنی:
• PET بیش از 30 سال است که از طریق FDA و سازمانهای مشابه آن در سراسر جهان به عنوان یک ماده بی خطر در تماس با مواد غذایی و آشامیدنی مورد تایید قرار گرفته است.
• بر اساس گزارش موسسه علوم بین المللی زیستی Packaging Materials 1. Polyethylene Terephthalate PET for Food Packaging Applications” (2000) ” PET به تنهایی در صورت خوردن، تماس با دست، و استنشاق بی خطر است.
• در تولید PET از Bisphenol A استفاده نمی شود و شامل endocrine disruptors، ortho phthalates (در برخی موارد به عنوان روان کننده نامیده می شود) و dioxins نمی باشد.
• PET حاوی فلزات سنگین (جیوه، سرب، کادمیم و کروم Hexavalent) نمی باشد. اکسید آنتیموان، نه آنتیموان فلزی، اغلب به عنوان یک کاتالیزور در تولید PET استفاده می شود.
خواص سمی کم اکسید آنتیموان به همراه استفاده کم آن در تولید PET، به معنی ضرر بسیار ناچیز می باشد. و استفاده از آن در PET آسیبی به کارگران، مصرف کنندگان و محیط زیست وارد نمی کند.
” ماشین سازی توان صنعت تنها تولید کننده دستگاه های پرکن و بسته بندی محصولات PET می باشد و این متن صرفا جهت بالا بردن اطلاعات عمومی است “
جهت خرید دستگاه بسته بندی PET با راه های ارتباطی زیر در تماس باشید
دوغ سنتی و ایرانی در واقع در رده نوشیدنیهای لبنی است. دوغ در ایران، ابتدا یکی از فرآوردههای جانبی کره محسوب میشد. به این شکل که ابتدا ماست پرچرب، با آب، رقیق و سپس با استفاده از مشک، چربی آن جدا شده و باقی مانده به عنوان دوغ مصرف میشد. امروزه با تغییر در روند تولید کره به لحاظ تکنولوژی، روش تولید دوغ نیز به عنوان نوشیدنی تخمیری شیری، تغییر یافته است.
” تولید صنعتی دوغ بدون گاز و دوغ گازدار در ایران سابقهای در حدود نیم قرن دارد “
ویژگیهای دوغ
بر اساس استاندارد شماره 2453 که مشخص کننده ویژگیهای دوغ است، دوغفرآوردهای است که از رقیق کردن ماست با آب آشامیدنی و یا معدنی و یا آب پنیر تخمیر شده به دست میآید. رنگ آن باید سفید تا سفید شیری باشد و دارای طعم مطبوع و مخصوص به خود بوده و فاقد هر گونه طعم و بوی خارجی باشد.دوغ تأمین کننده یک چهارم نیاز روزانهٔ بدن به کلسیم و حاوی ویتامینهای B2 و B6 و B12 است و از این رو قوی کننده استخوانها میباشد.وجود باکتریهای مفیدی چون استرپتوکوکوس، ترموفیلوس و لاکتوباسیلوس بولگارس در دوغ اثرات بسیار مفیدی بر سلامت دستگاه گوارش دارد و مانع رشد ارگانیسمهای مضر میشوند.
فرایند تولید دوغ
انواع دوغ
بر اساس استاندارد به 4 نوع دوغ میتوان اشاره کرد:
1. دوغ گازدار
2. دوغ بدون چربی گازدار
3. دوغ بدون گاز
4. دوغ بدون چربی و گاز
دوغ گازدار
فرآوردهای است که بعد از فرآوری به روش فوق به آن گاز CO 2 تزریق میشود.برای تولید دوغ گازدار ابتدا ماست با اسیدیته حداقل 4/1 درصد بر حسب اسید لاکتیک تهیه و سپس با افزودن آب کربناته حداکثر به میزان 50 درصد و نمک تولید میشود. این دوغ با افزودن اسانس سبزیجات معطر، طعم دار میشود.
دوغ حرارت دیده بدون گاز
فرآوردهای است که بعد از فرآیند آن برای افزایش قابلیت نگهداری و جلوگیری از تولید گاز، تحت تأثیر فرآوری حرارتی قرار داده میشود.این دوغ بلافاصله بعد از تولید گاز و تخمیر طبیعی تحت تأثیر حرارت پاستوریزاسیون قرار میگیرد که به این ترتیب زمان ماندگاری آن افزایش مییابد.
دوغ حرارت دیده گازدار
فرآوردهای است که بعد از فرآیند آن برای ایجاد گاز در اثر تخمیر طبیعی باکتریهای ترموفیل مورد استفاده در تولید، ماست به آن اضافه میشود.به این دوغ حداقل 1 درصد استارتر ماست اضافه میشود. این دوغ پس از تولید و بسته بندی حداقل 24 ساعت در دمای محیط (بالاتر از 20 درجه سانتیگراد) قرار میگیرد تا اسیدیته و گاز طبیعی به میزان مناسب در آن ایجاد شود.
مراحل تولید دوغ :
جهت تولید دوغ به دو شکل می توان عمل نمود :
1) استفاده از خامه با اسیدیته بالا که در تولید کره از آن استفاده می شود .
2) استفاده از ماستهای برگشتی
I) دوغ معمولاً در تانکهای 5/2 تنی ساخته می شود اگر از خامه با اسیدیته بالا استفاده شود ابتدا آن را به درون تانک منتقل نمود و حجم آن را نیزبه 450 کیلوگرم رسانید و سپس دمای بخار تانک را 35 درجه سانتی گراد رسانده و حدود 50kg ماست با اسیدیته بالا را به عنوان استارتر به آن می افزائیم . به تانک حدود 800 kg ماست برگشتی + یک تن آب + 30cc اسانس نعناع + 20kg نمک اضافه کرده و به مدت 3 ساعت همزن تانک را روشن نموده تا خوب این مواد با یکدیگر مخلوط شوند . دوغ زمانی آماده است که اسیدیته آن 60-50 و دانسیته آن 0215/1 رسیده باشد.
II) اگر از ماست برگشتی جهت تهیه دوغ استفاده شود نیاز به یک تن و 100 کیلو گرم ماست+ 1تن و 200 کیلوگرم آب + 20 کیلو گرم نمک +30cc اسانس نعناع می باشد که آن را وارد تانک 5/2 تنی نموده . همزن را به مدت 3ساعت روشن نگه داشته و دما را نیز قبل از افزودن اسانس به حدود 18 c – 17c می رسانیم . دوغ ساخته شده توسط آزمایشگاه تست شده ومقداراسیدته و دانسیته آن را نیزمشخص می نمایند . بعد از آن در صورت موجود مجازبودن بطریهای 2lit پر شده ومورد استفاده قرار می گیرد.جهت cip تانکهای دوغ از سیستم cip مرکزی استفاده می شود .
دستگاه بسته بندی (شیرینگ پک) و پرکن دوغ تولیدی ماشین سازی توان صنعت
بسته بندی دوغ
دوغ میتواند در ظروفی از جنس شیشه یا PET یا هر گونه ظروف مجاز برای مواد لبنی بسته بندی گردد. لیکن این مواد نسبت به اسید مقاوم و در برابر عوامل خارجی و میکروارگانیسم نیز غیرقابل نفوذ است.
ویدئوی دستگاه پرکن دوغ لیوانی برای مشاهده اینجا کلیک نمائید.
ویدئوی دستگاه منو بلوک دوغ برای مشاهده اینجا کلیک نمائید.
درج نام محصول، نشانی کارخانه سازنده، وزن خالص دوغ، شماره پروانه ساخت از وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی و نیز ذکر اسامی مواد افزودنی مجاز بر روی بسته بندی دوغ به منظور اطمینان از سلامت آن ضروری است.
صنعت نوشابه سازی از سالیان دور در ایران اسلامی وجود داشته است. اما در چند سال اخیر مخصوصاًدر دهه گذشته بسیار این صنعت رشد کرده
میتوان آنرا یک رقیب جدی برای رقبای طراز اول جهان نام برد.نوشابه مضررات وفایده های زیادی دارد که مضرات این ماده بیشتر از فایده های آن است.
مخصوصاً برای افرادی که استعداد چاقی دارند و همچنین افرادی که مرض قند دارند نیز بسیار مضرر است.
البته برای رفع تشنگی و ایجادکالری ماده بسیار خوبی است ولی در مقایسه با مضرات آن میتوان مضرات را بیشترفایدههای آن نام برد.
البته در چند سال اخیر نوشابه های جدیدی وارد بازار شدهاند که نام آنها نوشابه های رژیمی است و برای افرادی که استعدادهای چاقی دارند و همچنین مرض قند دارند ضرر کمتری دارد.
اگر صنعت نوشابه سازی با همین روند پیش برود میتوان پیشبینی کرد که در سالیان نزدیک شاهد موفقیت های چشمگیر و جهانی این صنعت در کشور عزیز اسلامی خود شویم.
تشریح خط تولید نوشابه شیشه ای
شستن شیشه ها
در مرحله اول شیشه ها وارد دستگاه انکستر می شوند و بوسیله کف و صابون شسته می شوند.
سپس شیشه ها وارد دستگاه شستشو می شوند که هفت حوضچه دارد و هرشیشه هفت بار شسته و
در آخر آب با فشار وارد شیشه می شود و با وارونه کردن شیشه ها آب های داخل شیشه به بیرون شیشه رانده می شوند.
از مرحله اول تا مرحله بیرون آمدن شیشه از دستگاه حدود چهل دقیقه طول می کشد.
قبل از اینکه شیشه وارد دستگاه فیلرشود از یک مرحله به نام آینه خوانی اول می گذرد که دراین مرحله بوسیله نور و شیشه وآینه داخل شیشه ها دیده می شوند تا جسم خارجی داخل شیشه ها نباشند.
تهیه شربت
بعد از این مرحله شیشه ها وارد دستگاه فلومیکس می شوند که کار این دستگاه تنظیم آب و عصاره داخل شیشه است
که این عصاره توسط تکنسین های آزمایشگاه بدست می آید. هر یک واحد عصاره 4 واحد آب مصرف می کند.
بررسی شیشه ها و پرکردن آن ها
بعد از این مرحله شیشه وارد مرحله چشم الکتریکی می شود.
کار این مرحله این است که اگرداخل یک شیشه جسم خارجی باشد و از مرحله آینه خوانی گذشته باشد این اجسام را شناسایی می کند.
دستگاه فیلر چندین سوپاپ دارد که هر دوری که میزند به تعداد سوپاپ هایش، شیشه را پر کردهو تشتک آنها را بر روی آنها قرار می دهند.
البته بستگی به سرعت دور فیلتر دارد که کمو زیاد می کنند که این تعداد بستگی به فروش کارخانه دارد.
حک نمودن تاریخ و کد
بعد از این مرحله شیشه هایپر از دستگاه کد زن عبور می کنند
این دستگاه بوسیله جوهر، تاریخ تولید و انقضا وساعت تولید و قیمت را بر روی تشتک ها درج می کند.
بررسی نهایی شیشه ها
بعد از این مرحله شیشه ها وارد مرحله دو راهی آینه می شوند
که در این مرحله مانند مرحله آینه خوانی از نور و شیشه وآینه برای پیدا کردن اجسام داخلی درون شیشه استفاده می کنند.
فرق این مرحله با مرحلهآینه خوانی این است که در مرحله آینه خوانی شیشه ها خالی است
و ضریب اشتباه بالاولی در این مرحله شیشه ها پر است و ضریب اشتباه تقریبا در حد صفر است.
در کل، سه مرحله کنترل شیشه داریم.
جعبه گذاری و انبار
بعد از اینمرحله شیشه ها وارد دستگاه کیبستر می شوند (جعبه پر کن) که بوسیله فیگرها دهانه آنباز می شود حدود 24 شیشه را بلند کرده و وارد جعبه می کند.
بعد از این مرحله اینشیشه ها وارد انبار می شوند که بعد از آن به مصرف عموم برسند.
حال بد نیست با مهمترین جزء نوشابه یعنی عصاره آن بیشتر آشنا شویم :
برخی از عصاره های متداول ایران عبارتند از: کولا، پرتقالی، لمون لایم، ورزشی،انبه و انواع دایوت های بدون قند
اجزای تشکیل دهنده نوشابه
آب، شکر، موادنگهدارنده، گاز کربنیک، عصاره
آب مصرفی باید بر اساس استاندارد های ملی در این زمینه تصفیه باشد و شرایط مورد نظر استاندارد بهره مند باشد.
شکر مصرفی، همان شکر معمولی است که از داخل کشور تامین می شود.
نوشابه های رژیمیبه جای شکر از شیرین کننده های مصنوعی به نام آسپارتان استفاده می شود که شیرینکنندگی این ماده مصنوعی حدود 200 برابر شکر است.
عصاره ، بنا به نوع آن از ترکیبات متفاوتی استفاده می شود :
پرتقالی
الف: از رنگ های مجاز خوراکی استفاده می شود مانند سانسویل نو- کالمهگزین پرتقالی
ورزشی، لمونلایم، انبه، عصاره آنها از خارج از کشور خریداری شده و دیگر فرمولاسیون روی آنها انجامنمی شود.
مواد نگهدارنده از رشد کپک ها و مخمرها جلوگیری می کند.
بنزوات سدیم برای نگهداری در در نوشابهاستفاده می شود که مقدار خیلی جزئی آن که اداره استاندارد اجازه داده استاستفاده می شود.
گاز کربنیک مادهای است که در ترکیب نوشابه استفاده می شود. گازوئیل را می سوزاند از گرمای آن برایگرم کردن آب و از دود آن که حاوی گاز CO2 و مونواکسیدکربن است استفاده می کنند.
طی کسری فرایندها آنرا تبدیل بهCo2 99.9 درصد تبدیل می کنند و در صنعت نوشابه سازی مصرفمی شود.
آزمایشات کنترل کیفی نوشابه
آزمایشاتی را روی نوشابه انجاممی شود عبارتند از: اندازه گیری pH ، اندازه گیری غلظت، اندازه گیری فشار یا مقدار گاز کربنیک،
اندازه گیری بریکس یا غلظت یا مواد جامد حل شونده در آب، اندازه گیری چگالی نوشابه، اندازهگیری اسیدیته نوشابه
هر نیم ساعت یکباریک نمونه برداشته و این آزمایشات را روی آن انجام می دهند.
تا پی ببرند که آیا اینموادی که به آن اضافه کرده اند خوب و موثر بوده یا غیر و یا محصول آیا استاندارداست یا نه؟
مضرات و فایده های نوشابه
فایده های نوشابه این است که این قند و شکری که داخل نوشابه است ایجاد کالریمی کند و بقیه مواد شیمیایی است و برای بدن ضرر دارد مثلاً بنزوات سدیم سرطان زا است.
نحوه شستشوی بطریها در دستگاه شستشو
به منظور داشتن ظرف های پاک تمیز بطری ها را به مدت پنج دقیقه در یک محلول شستشو که حاوی 8/1 تا 3 درصد سود محرق در یک درجه حرارتی که پائین تر از 130 فارنهایت نباشد قرار می دهند.
دربعضی موارد مشاهده شده بطری هایی که بطور رضایت بخشی شسته شده اند دوباره با آبی که برای آب کشیدن آنها بکار می برند آلوده شده اند.
آزمایش نشان داده که این آب، آبکشی شامل مقادیر زیادی از میکرو اورگانیسم ها بوده است
و لذا برای جلوگیری از آلودگی بطوریکه در کارخانه های نوشابه سازی ایران خصوصاً کانادا در این ملاحظه گردید
مراحل شست و شویی
ابتدا بطریها را در مخزن شماره 1 با آب معمولی و آب گرم که حاوی 3 درصد سود محرق می باشد.
شست و شو می دهند و بعد شیشه هارا بطور اتوماتیک وارد مخزن شماره 3 می نمایند
و با آبگرمی که حاوی یک درصد سود محرق است می شویند و برای بار چهارم بطری ها را وارد مخزن شماره 4 نموده
و فقط با آب ولرم شستشو می نمایند و بالاخره با فرچه های مخصوص به طور اتوماتیک داخل بطری ها را می شویند
و پس از چهار مرتبه با فشار 20 پوند شیشه ها رابا آب سرد آب شسته می شود
و پس از این مرحله برای شفاف نمودن شیشه ها از پودر میرکس (My rex) استفاده می شود و در این موقع شیشه ها آماده پر شدن می باشد.
ماشین سازی توان صنعت به عنوان عضو ویژه و طلائی وب سایت پارس سنتر قرار گرفت و از این پس مشتریان محترم میتوانند علاوه بر وب سایت، در پروفایل رسمی ما در این وب سایت،محصولات ما را مشاهده و اقدام به خرید و سفارش محصولات نمایند.
وبسایت پارسسنتر (ParsCenter.com) یک فهرست دستهبندی شده از محصولات، خدمات، شرکتها، تولیدکنندهها و توزیعکنندگان ایرانی است. محصولات و خدمات معرفی شده در پارسسنتر توسط خود صاحبان مشاغل ثبت شده و توسط تیم پشتیبانی پارسسنتر دسته بندی و نظارت میشوند، به دلیل نمایش اطلاعات به ترتیب تاریخ بروزرسانی و کیفیت اطلاعات وارد شده، فهرستها از اعتبار و درستی خیلی خوبی برخوردار هستند.
از دیگر مزایای پارسسنتر می توان به موارد زیر اشاره نمود:
امکان عضویت رایگان همراه با رابط کاربری ساده و بسیار کارآمد
امکان ثبت و نمایش اطلاعات متنوع شامل تصاویر و توضیحات برای هر محصول یا خدمت
اختصاص یک فضای اینترنتی به همراه آدرس اختصاصی رایگان برای معرفی محصولات و خدمات هر کسب و کار(هر کاربر)
دستهبندی دقیق و پیشرفته موضوعی محصولات و خدمات
امکان ثبت خبر، مقاله، پرسش و پاسخ و اطلاعیه برای هر کاربر
صفحههای تخصصی برای دستهبندیهای برتر محصولات و خدمات
امکانات متنوع جستجو برای محصولات، خدمات و توزیعکنندهها
امکانات دریافت درخواستها، نظرات و سوالات بازدیدکنندگان در خصوص محصولات و خدمات
ماشین سازی توان صنعت به عنوان عضو ویژه و طلائی وب سایت تجارت الکترونیک اول قرار گرفت و از این پس مشتریان محترم میتوانن علاوه بر وب سایت، در پروفایل رسمی ما در سایت تجارت الکترونیک اول محصولات ما را مشاهده و اقدام به خرید و سفارش محصولات نمایند.
درباره پرتال اول
تجارت الکترونیک را می توان انجام تجارت (خرید یا فروش) از طریق اینترنت بیان کرد. از سال 1979 میلادی که اولین خرید آنلاین انجام شد، تا کنون که به حجم معاملاتی بیش از 960 میلیارد دلار در سال رسیده است، رشد زیادی را در این زمینه در تمام کشورهای پیشرفته جهان شاهد بوده ایم. در میان انواع مدل های تجارت الکترونیک، تجارت بین بنگاهی (Business to Business) بیشترین حجم مبادلات را به خود اختصاص داده که متاسفانه تا کنون در ایران به خوبی پیاده سازی نشده است.
پرتال اول با رسالت گسترش و ترویج تجارت الکترونیک در ایران، در سال 1389 تاسیس شده و پس از چند سال تحقیق و مطالعه میدانی در زمینه تجارت الکترونیک، فعالیت در قالب تجارت بین بنگاهی (Business to Business) را هدف خود قرار داده است. تجارت بین بنگاهی یا B2B مدلی از تجارت الکنرونیک است که نیاز به یک زیرساخت قوی و منسجم برای ایجاد ارتباط بین فروشندگان و خریداران در صنایع گوناگون دارد. این مدل کسب و کار با آنچه در سایت های فروش اینترنتی به صورت تبلیغات غیر حرفه ای دنبال می شود متفاوت است و تمرکز خود را بر برقراری ارتباط ین دو بنگاه اقتصادی قرار می دهد، نه دلالی معاملات!
لینک پروفایل توان صنعت در وب سایت تجارت الکترونیک اول: